livet

MIDDAG PÅ GOLFRESTAURANGEN I KVÄLLSSOL

Igår kväll fick det bli middag på golfrestaurangen efter att vi firat Christina-dagen hos mina föräldrar. Vi cyklade kilometern bort dit och njöt av både god pizza och skön kvällssol.

På förmiddagen blev det lite packning och vattnande av blommor som förberedelse för resa. Vi plockade upp min dotter på eftermiddagen och åkte sen till mina föräldrar på landet. På kalaset var min äldsta son, mellansonen med sambo, min dotter och mammas kusin. Förutom vi och mina föräldrar då förstås. Mina föräldrars sommarstuga är nära den gård pappa växte upp på. Den gården driver min kusin vidare. Jag bad pappa berätta lite om hur det var när han växte upp. Vad det fanns för kompisar runt omkring, hur det var i skolan, osv.

Middag på golfrestaurangen

Jag har förstås hört allt förr, men har glömt. Det var på landet och det var en väldigt liten socken. Den var så liten så det var få ungar som gick i samma skola. Så få att man bara tog in nya ungar i skolan vartannat år. Och årskurs 1-7 gick i samma klass. Så ett år var det årskurs 1, 3, 5 och 7 som gick tillsammans. Nästa år var det årskurs 2, 4 och 6. Hela det spannet skulle en lärare hantera!

När vi kom därifrån så kändes det skönt att slippa laga mat så Andreas föreslog att vi skulle äta på golfrestaurangen.

Middag på golfrestaurangen var ett trevligt påhitt!
Middag på golfrestaurangen var ett trevligt påhitt!

Där serveras napoletansk pizza. Vi var där på amaroneprovning förra våren, då man fick charkisar och en pizzaslice. Vansinnigt gott och trevligt. Efter det har vi ätit pizza där ett par gånger, men då har den inte varit riktigt lika god. Men igår kväll! Då var det så där toppengott igen!

Jag tog en med buffelmozarella och Andreas en med jätteräkor. Vi var supernöjda båda två.

Middag på golfrestaurangen

När vi sen kom hem så packade vi, vattnade färdigt alla blommor och introducerade husvakterna. för idag bär det av på roadtrip! Första på ett år. Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg på ett avbrott eftersom det senaste året har varit rätt arbetsamt.

Förra året var vi på roadtrip Värmland. Nu ska vi på roadtrip Götakanal. Kanalen går mellan Sjötorp (nära Mariestad) och Mem (nära Söderköping) i Östergötland och är ungefär 19 mil lång. Det vanligaste är nog att man åker väster ut, alltså från Mem till Sjötorp, men vi ska åka öster ut.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.