trädgård

HÖSTFINT VID ENTRÉN

Jag fixade till lite höstfint vid entrén i helgen. Alltid trevligt med något välkomnande, tycker jag. Jag hade först varit runt på stan ett tag med dottern innan jag åkte till blomsterhandeln.

Höstfint
Höstfint

Vi hittade lite kläder på stan, både jag och dottern. Och vi uträttade lite annat. Vi skildes åt och jag åkte för att ragga blommor. Det här exemplaret av prydnadskål var galet stort. Så läckert. Jag gillar prydnadskål. Den fick hoppa ner i en kruka från Rusta som jag hade sen tidigare. Krukan fick stå på trädäcket alldeles intill entrén.

Den här fina krukan fick vi från grannarna då vi flyttade in. Galet gulligt av dem! Vi blev så överraskade! Nu har jag planterat om växterna, som satt i från början, till en annan kruka. Det fick istället hamna lite andra nya växter där i den grå krukan. Sen tryckte jag tillbaka de där texterna och grodan. Lite gulligt.

Dagarna går i rasande tempo. Det är redan onsdag. Vi har en hel del att pyssla med, om vi säger så. Jag kommer att berätta varför snart.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.