trädgård

BILDERNA BERÄTTAR 1

 

Gamla brädor på kattskallar

Gamla brädor på kattskallar

Runt huset och runt lite här och där har vi så kallade kattskallar. Små runda fina dekorativa stenar.

 

Gamla brädor på kattskallar

Gamla brädor på kattskallar

Runt poolen finns ett trädäck och utanför det ligger en remsa kattskallar. När mina föräldrar rev bort sin jättegamla panel från sommarstugan så räddade jag ett par brädor och placerade på stenarna intill poolen.

 

Gamla brädor på kattskallar

Gamla brädor på kattskallar

 

Så vackert, om ni frågar mig.

 

Gamla brädor på kattskallar

Gamla brädor på kattskallar

Det blir på nåt sätt vackert hur man än redigerar.

 

Gamla brädor på kattskallar

Sista bilden är helt oredigerad.

Jag älskar att blanda gammalt och nytt, vilket inte är så unikt, men jag vill helst bara ha något gammalt från min eller makens familj. Vi har något gammalt i varje rum och nu även ute. Det liksom länkar oss med tidigare generationer.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  30 mars, 2012 at 06:23

  Tack för din fina hälsning på min blogg!

  Underbara bilder!
  Kram Anna

 • Reply
  Helene
  31 mars, 2012 at 06:45

  Fina bilder Lena, tycker det var jättefint med brädorna där. Som att vara vid havet.

  /Heléne

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.