umgänge

Bubbel, babbel och en maaaassa känsla

Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans med våra gäster. Vädret var perfekt och vi kunde sitta ute och njuta av solnedgången, bubbel, annat vin och god mat.

Kul att återses igen och fortsätta uppdatera oss på vad som hänt i våra liv. Och dessutom lära känna varandra lite. Trots att vi känt varandra sedan den dagen vi föddes så har vi egentligen inte känt vandra på riktigt i vuxen ålder. Det kan ju vara något helt annat och kemin inte stämmer alls. Ni vet, det kan ju bli så att det känns som att det är en tävling om vem som har lyckats bäst. Men jag tyckte det kändes väldigt bekvämt och okonstlat.

Tog en promenad ner till sjön och omgivningarna för att visa vår boendemiljö. Vi är ju båda från Uppsala så hon känner inte till vårt område. Blev så upptagen av umgänget att jag totalt glömde bort att ta bilder. Ni får hålla tillgodo med en skön bild jag tog någon kväll tidigare.

Nu får vi verkligen hoppas att vi kan hålla kontakten något oftare än 20-årsintervall. Det borde inte vara så svårt. Särskilt inte med tanke på att våra män verkar ha funnit varandra.

Vi testade att göra aubergine-gratängen som vi blev bjudna på av andra vänner. En gratäng som görs på aubergine, en kruka basilika, tomatsås, ett berg parmesan och en maaassa känsla. Vi (maken) hade tydligen tillräckligt mycket känsla för det blev jättegott. Recept, som efterfrågats, kommer framöver.

Må bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Helene
  28 juli, 2012 at 05:34

  Va skönt att du glömde ta bilder, då upplevde du ögonblicken på ett annat sätt. Ibland är det nyttigt att inte ta fram kameran och bara vara.

  Kram

 • Reply
  Pernilla Stenberg
  28 juli, 2012 at 06:48

  Va härligt det låter att återuppta bekanskap med gamla vänner. Och som du säger, det är inte alltid det funkar – och så himla kul när det gör så! Plus – ibland gillar vi tjejer varandra och så funkar inte männen ihop…..
  Så va kul att ni har haft det så bra! Ha det fortsatt gott! Pernilla

 • Reply
  Lotta
  28 juli, 2012 at 09:10

  Roligt, härligt, skön känsla! Att ses, trivas, äta god mat tillsammans. Gratängen tar jag gärna receptet på!

  Kram

 • Reply
  Queen of Kammebornia
  29 juli, 2012 at 02:23

  Mmm, vad det låter gott! Ser fram emot recept!

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  29 juli, 2012 at 05:57

  Jätte mysigt!! <3

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  29 juli, 2012 at 05:58

  Låter hur trevligt som helst!!! <3

 • Reply
  BeA - Ett Ord på Vägen
  29 juli, 2012 at 05:59

  Hoppla hoppla…här rasar mina kommentarer in… fniss…. såg inte att jag fick iväg den första!!
  Nåja!!
  Må så gott!
  Kram BeA

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.