resor - långa & korta

EN FANTASTISK DAG

SONY DSC Udden 8 R IMG_0625 Vilken fantastiska dag och kväll vi haft. Läste i solen varvat med att lyssna på Sommar i P1 i skuggan. Tog det riktigt luuuugnt hela dagen. När temperaturen sjunkit något tog jag en löprunda i skogen och längs sjön en bit. Aaaahhh vad härligt!

Vi snajsade sen till oss och gick till Udden för att äta. Att utsikten var fantastisk det visste vi ju redan, men hur kvällen skulle sluta, det hade vi ingen aning om. Men det hinner jag inte berätta om nu. Det får bli senare, hihi. Nja, ni som följer mig via Instagram har ju fått tjuvkika lite. Av en del i alla fall;-)

Nu står en båttur på schemat.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  nina
  18 juli, 2013 at 04:10

  Låter huur härligt som helst!
  Hoppas på soliga dagar nu!!

  Kram Nina

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2013 at 04:46

   Vi har den ena soliga dagen efter den andra!

 • Reply
  Fru Eriksson
  19 juli, 2013 at 09:33

  Fantastiskt …Njuuuut
  Soliga Kramar Annmi i ”mitt” Hjohamn hihi

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.