trädgård

Orättvist

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Det fantastiska vädret fortsätter. Så härligt. Jag älskar ju verkligen solen! Vi försökte komma ut i trädgården hyfsat tidigt igår för att göra lite nytta. Efter 30 minuters gräsklippning var jag ändå helt slut. Vet inte om det var värmen eller att jag är så avkopplad att jag inte orkar nåt.

Vi flyttade om ett par växter också. Alltså. Jag försöker kämpa med spaden i jorden och står och hoppar på den för att komma ner. Sen kommer maken och trycker till med foten ett par gånger bara så är det klart. Orättvist!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lotta i USA
  23 juli, 2014 at 02:36

  Här var det läckerheter! Trodde jag var i Italien eller på Rivieran först. Så snyggt med allt, stenarna, växterna, krukorna. LOVE IT!
  Så där vill jag ha det 😉

  KRAM Lena, tack för att du alltid skriver så härligt <3

 • Reply
  maria at inredningsvis
  25 juli, 2014 at 09:49

  Ser ju bara helt UNDERBART ut 🙂 hoppas att du haft en skön sommar so far.

  Ny post ute…ett härligt beach house ingen får missa 🙂

  Ha en fin solig helg

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.