trädgård

TÄCKBARK ÄR ETT BRA PÅHITT

 

Det blev ett sent inlägg idag. Har haft fullt upp med att skita ner mig!

 

IMG_2687 thuijahäck IMG_2686 täckbark

Det blev ingen träning igår. Jag kunde inte stänga ner jobbdatorn förrän vi tyckte det var för sent att åka in till gymet. Istället gav jag mig på thujahäcken. Eller rättare sagt täckbarken. Vi har köpt massor av säckar.

 

IMG_2688 thuijahäck

En kväll i veckan strösslade jag ut några säckar för att se hur lång det skulle räcka för att kunna köpa lagom mycket till. Igår kväll fortsatte jag. Jag lyckades få ut 600 liter täckbark på en timme. Nope, ingen stress. Jobbade på i lugnt tempo och njöt av fågelsång och solnedgång. Rätt härligt en fredagkväll.

 

IMG_2692 thuijahäck

Där bak skymtar en bit av en stenhög. Det är jättefina gamla gatstenar som vi kommit över billigt. De ska vi använda som gångar i en plantering vi ska göra framför häcken.

 

IMG_2693 thuijahäck

Och så snart vädret tillåter ska jag måla den där 14 meter långa blomlådan, som är gjord av mineritskivor. Här kan ni läsa om hur vi gjorde den förra sommaren. Fick ett bra tips från färghandeln på färg som jag ska titta närmare på.

Imorse åkte vi in och köpte mera täckbark och sen till gymmet och körde ett pass. Efter lunchen körde jag ett par timmar till med täckbarken i en annan rabatt. Men det får ni se när jag fotat. Det blir vansinnigt snyggt. Täckbark är ett bra påhitt!

Och plötsligt var det lördagkväll! Vad har ni haft för er idag?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.