hälsa & friluftsliv trädgård

EN MIDSOMMARDAG SOM GÅR TILL HISTORIEN

 

Det har verkligen varit en midsommardag som går till historien idag. Så underbart härlig och avkopplande. Det var nog tack vare att jag var ledig två dagar innan midsommarafton, och fick lite gjort då, som jag kunde koppla av idag.

 

13515165_1219939921379459_2065832216_n

Det var riktigt varmt redan på morgonen. Jag började med att dammsuga poolen i solskenet och slängde mig sen i solstolen med en bok. (Solbländad mobilbild).

 

IMG_4122 IMG_4123

Jag som alltid vill ha så mycket sol som möjligt tyckte det var skönt att dra ut markisen för att äta lunch i skuggan. Vi festade till med att dela på en snaps (den andra åkte tillbaka in i kylen) och tog en varsin öl till silltårtan som blev över från igår. Idag var den om möjligt ännu godare.

 

IMG_4125

Sen var det solstolsläge igen för att lyssna på säsongspremiären av Sommar i P1. Passade på att hoppa i plurret då det var musikpaus.

Nu håller maken på att grilla kyckling och jag har dukat. Ser fram emot en härlig kväll med mera poolhäng, loungehäng med skön musik och en vacker solnedgång. Man måste ju liksom skapa minnen till historieboken om sitt liv!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  25 juni, 2016 at 10:07

  Vad härligt DET såg ut då.. en lugn lunch på tu man hand :). Sånt MÅSTE jag och Micke bli bättre på känner jag. Vi lever liksom lite kvar i ”barn-tiden” än och är dåliga på det där.

  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   26 juni, 2016 at 09:40

   Lätt att fastna i barn-läget trots att man har vuxna barn!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.