livet

JAG STIRRAR NER I ADVENTSLÅDORNA

 

Det är första advent om två dagar och jag stirrar ner i adventslådorna.

 

img_7614-hyacinter img_7615-hyacinter img_7616-hyacinter

Stirrar ner och känner ingen inspiration alls. Jag plockar fram lite saker för att ändå göra det lite mysigt. Och när kreativiteten inte infinner sig till att göra det där lilla extra så kör jag helt enkelt med favoriter i repris. Stoppar ner lite fårskinn i botten på en vas, skakar av jorden från några hyacinter och bäddar ner dem i skinnet. Vackert i sin enkelhet.

Må bäst!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  husno22.blogspot.com
  25 november, 2016 at 12:27

  Super fina bilder. Fint att sätta hyacinterna i en hög glasvas.
  husno22.blogspot.com

  • Reply
   Lena
   28 november, 2016 at 06:17

   Tack, vad kul att du gillade det! Välkommen hit, förresten!

 • Reply
  Maria
  25 november, 2016 at 12:56

  Absolut vackert i sin enkelhet!
  Vet du, det räcker gott med någon hyacint och lite tända ljus för att få lite stämning om man vill ha det. Man behöver inte plocka fram massor om man inte orkar. Och så får man ju ställa sig frågan för VEM man ska skapa stämning? 😉 Jag pyntar för att jag gillar det, men hade jag ingen lust och inspiration, då fick det vara. Eller så fick någon annan i huset fixa till det om det var så 😉

  Nej, inte finns det någon shopping på GC att tala om 😉 Och säkert var det honungsrom ni fick på maten, det är ju lite av deras specialitet. Vi har köpt med oss det hem de gånger vi varit där och nu gjorde du mig sugen på att ta ett glas av den ikväll, faktiskt! 🙂
  Men vet du, i Puerto Rico, där vi varit några ggr, där finns faktiskt en gata som heter Anna Lindh! ”Canarianerna” verkar ha ett gott öga till Sverige…? 😉

  Kram på dig och ta hand om dig! Och tack för ditt svar med fina ord!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   28 november, 2016 at 06:18

   Eller hur, man måste ju inte bara för att liksom.

 • Reply
  Milla
  25 november, 2016 at 05:47

  Håller med, ingen inspirationslust här heller. Var iväg till affären – inte varit ute sen i måndags – och fick se att ”alla” satt upp ljus i olika mängd och visst ser det fint ut men härhemma, ops vad sker här 😉 Behövs inte mycket ändå för att få det lite adventigt! Kram

  • Reply
   Lena
   28 november, 2016 at 06:19

   Hehe, ja man får ju alltid en känsla av att ”alla andra”…

 • Reply
  Lanclin-Linnea
  25 november, 2016 at 06:00

  Jag har inte ens tittat i jullådorna … pallar inte dra fram det ens. Helt ärligt vet jag inte om det blir så mycket mer än min trogna tegelsten med fyra hål i, vår adventsljusstake 🙂 December har ju för sjutton inte börjat än så jag tänker verkligen inte hetsa upp mig, det tycker jag inte du ska göra heller <3

  • Reply
   Lena
   28 november, 2016 at 06:19

   Härligt befriande!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.