hälsa & friluftsliv

LADDAT MED FRÖKNÄCKE, ENERGYBARS OCH GRANOLA

 

Det går åt rätt mycket nyttigheter i mitt hem. Emellanåt måste jag ladda på förråden med fröknäcke, energybars och granola. Just idag har nästan hela förmiddagen gått åt till att stå i köket.  Jag är ju numera duktig på att ta det lugnt och att pausa, så det tog lite längre tid än det brukar.

 

Fröknäcke

Fröknäcke

Fröknäcke har jag gjort 2-3 gånger tidigare, men den här gången blev nåt utöver det vanliga. Jag var ju tvungen att smaka ett par med smör på. Så perfekta i konsistens och smak. Undrar just vad jag gjorde annorlunda?!

 

IMG_8172 energybar

Energybar to be

 

Recepten från både Fröknäcke och Energybars är från Maria – Made by Mary eller egentligen hennes bok Made by Marys Gröna Frukost. Så härlig och inspirerande bok med massor av goda frukostar! Recepten på just fröknäcke och energybar hittar ni också här och här.

 

IMG_7819 granola

Dessutom gjorde jag min egen granola. Nu har jag så jag klarar mig ett tag. Perfekt att ha laddad på förråden inför min flytt i nästa vecka, då det kan behövas lite extra energi emellanåt.

Nu ska jag dra på mig lite outdoor-kläder för en promenad.

Önskar er en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Maria
  27 januari, 2017 at 03:41

  Fröknäcke vill jag också göra!
  Oj, flyttar du redan… Lite nyfiken på vart, men kanske har en aning 😉
  Kram och ha en fin fredagskväll!
  /Maria

  • Reply
   Lena
   27 januari, 2017 at 03:57

   Ja, gör fröknäcke. Det går jättefort.

   Ja, flytten går redan i nästa vecka. Förstår att det upplevs som snabbt här på bloggen. Nope, du gissar förmodligen fel. Jag har en aning om var du har en aning om 🙂

 • Reply
  Karin
  27 januari, 2017 at 09:03

  Tack för igår vännen! Vilken trevlig eftermiddag det blev!

  • Reply
   Lena
   28 januari, 2017 at 09:30

   Tack själv! Så mysigt! Ska försöka få ihop ett inlägg snart 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.