livet

NÅGRA SNABBA OCH SPRETIGA

 

Det får bli några snabba och spretiga bilder bara för att uppdatera er lite på livet som pågår. Trots att jag gör saker hela tiden så tycker jag inte att nåt händer.

 

Här tog jag en bild då jag stapplade hem från gymmet på skakiga ben i kvällssolen! Underbar känsla!

 

 

Strax innan jag knatade iväg till gymmet kom jag hem med ett paket med lite nyheter på friluftsområdet. En underbar tröja, en kastrull för att utöka friluftsköket lite, en termos och lite annat plock. Så roligt med de där paketen. Särskilt när man klickat hem det till 20% rabatt!

 

Och ett par kassar blommor och kvistar för att göra lite påskfint hann jag också plocka upp innan jag åkte hem.

 

Tror ni vi blir mätta på det här (well, inte riktigt allt) på Långfredagens middag? Jamen vi är ju nio personer!

 

Jag har konstaterat att det verkar bli jättefint väder hela påsken. Det får nog bli nån tur eller två på Ängsö i helgen. Men det får bli efter att jag avverkat ett födelsedagsfirande, påskmiddag, påsklunch och påskmiddag på två dygn! 🙂

 

Och idag är det ledig dag igen. Startade med Nyhetsmorgon och frukost i sängen. Så mysigt.

Det var lite från livet som pågått senaste dygnen. Kanske har jag gjort en del trots allt 🙂

Nu ska jag ta tag i den här dagen med lite förberedelser inför morgondagens middag och säkerligen nån form av träningspass. Ha en fin skärtorsdag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.