livet

EN NY BEKANTSKAP

Igår stiftade jag en ny bekantskap. Så himla söt! Äldsta sonen och hans sambo har skaffat hund. En omplacerad unghund?

 

Kolla pannan! Jamen hur söt med rynkorna?!

 

Rasen är Basenji. En urhund från Centralafrika. Det sägs vara en av världens äldsta raser. En ras som inte kan skälla. Det måste ju vara riktigt skönt för omgivningen!

 

 

Vi var hos mina föräldrar på fika igår. Jag, A och nästan alla ungar vi kunde hitta och två hundar. Vi firade Christina-dagen lite i förskott. Vi brukar oftast fira Christina-dagen, 24 juli, eftersom alla i familjen heter Christina. I alla fall alla som är lämpade att heta Christina. Mamma, jag, syrran och våra döttrar. Dessutom hette mormor och farmor det. Lite kul anledning att ses mitt i sommaren. Denna gång var inte syrrans familj med eftersom de var bortresta.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Milla
    22 juli, 2018 at 03:01

    Aha var det sonen som skaffat en sådan! Vi har ju en del erfarenhet av basenji, som svärföräldrarna hade många år – vi var hundvakt då och då. En egensinnig ras, rolig med sitt joddlande och bus men ganska så svåruppfostrad på nåt vis, det är väl afrikaursprunget 🙂 Den hunden blev tyvärr ganska vaktande och bitig sista åren men det berodde nog på att han blev lite för stark för sin matte och skulle försvaram och det blev inte så bra resultat.
    Hoppas du har det bra och får njuta av semestern! Jag är inte så frekvent i bloggläsandet men hänger med så gott det går 🙂 kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.