resor - långa & korta

HIMLEN – EN RIKTIGT BRA RESTAURANG I STOCKHOLM

 

Jag måste ju tipsa om Himlen. Det var verkligen en riktigt bra restaurang i Stockholm. Besöket där fick liksom alla rätt. Ett par veckor innan vår helg i huvudstaden kastade jag ut en fråga på Facebook om tips på bra restauranger med låg ljudnivå. Syrran tipsade om bland annat Himlen.

 

Vi startade upp med champagne och hummersoppa med västerbottensost. Det var den godaste hummersoppa jag ätit! Så krämig och god! Och champagnen perfekt kyld.

 

Himlen ligger på våning 25 och 26 på Götgatan 78. Den lite lugnare restaurangdelen Köket” ligger på det nedre planet. På det övre ligger ”Grill & Cocktail” med lite mera action. Kan tänka mig att det är riktigt häftig utsikt där när det är ljust. Men lamporna i mörkret var riktigt trevligt det också. Och det blev en lite kul bild då restaurangen speglade sig i fönstret.

 

A valde ankbröst och jag röding med forellrom och västerbotten. Så gott. Servicen var också riktigt bra. Det kändes som att de höll en lite extra hög nivå! Och ett extra plus… det var ganska få bord så ljudnivån funkade bra för min lite väl ansträngda hjärna. Toppen!

 

När vi kände oss mätta och nöjda passade vi på att ta trappan upp på övre planet. Skön partystämning med härlig utsikt även där såklart.

Så jaa, Himlen är en riktigt bra restaurang i Stockholm, med alla rätt!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.