livet

EN PÅSKAFTON MED FULL RULLE

Trots att vi drog ner på ambitionerna så blev det full rulle på påskafton. Både med förberedelser och under själva middagen. Vi bjöd över mina föräldrar och ett gäng ungar.

En vacker Narciss från Zetas.

Jag hann fota blommorna på balkongen i alla fall. Det var typ det. Den här vackra Narcissen köpte jag på Zetas. Har aldrig sett en orange förr.

Vi började förberedelserna kvällen innan, som att koka ägg och grilljera påskskinkan. Skönt att göra lite, det man kan, för att det inte ska bli så stressig. Vi hade ju kommit hem från en liten resa kvällen innan, och jag hade inte hunnit städa alls innan dess. Så mitt hem var i kaos när vi satte igång.

Vi satte full rulle med att skala potatis, skala ägg, lägga upp lax, lägga upp sill, blanda skagen, tina räkor, duka och städa. Vi lyckades pausa med en blixsnabb picknick i Vattenparken i solen för att landa lite. Ljuvligt!

Som vanligt glömde jag att fota! Den här brickan är allt som är kvar. Den kunde jag i alla fall plåta nu på morgonen 🙂 Jag la lika servett, som vi hade i övrigt i dukningen, på en bricka. Stödde ut lite småägg, placerade små vaser med gula tulpaner och stack in lite vita fjädrar.

Efter picknicken var det bara att gå in igen och fortsätta middagsförberedelserna, och göra oss själva i ordning, innan gästerna kom.

Alla verkade nöjda och vi fick en lång och trevlig kväll.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.