trädgård

FORSYTHIA I BLOM

Jaja, det kom snö igår. Men vi har i vilket fall en Forsythia i blom. Det får ju kompensera liksom. Gul fägring i trädgården så här på våren innan allt det andra kommer igång på riktigt.

Forsythia i blom
Forsythia i blom

Titta så fint en Forsythia lyser upp med sina blommor på bar gren. När den blommat klart och den blir grön är den visserligen rätt tråkig, men nu är den riktigt fin.

Jag jobbar fortfarande hemifrån. Börjar få ont i rumpan av att sitta på en köksstol. Den är ändå stoppad och jag sitter på en kudde, men det är såklart inte som en kontorsstol. Idag ska jag och min grupp träffas i närheten av jobbet i alla fall. Vi ska ha avtackning av en av tjejerna tyvärr. Det ska bli mysigt att ses. Utomhus. På distans. Här har vi en solig morgon så vi får hoppas på sol där också.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  29 april, 2020 at 07:10

  Ja, den lyste verkligen upp! =)
  Förstår att det måste bli lite annorlunda (tråkigt och tröttsamt?) att jobba hemifrån om man egentligen inte gör det i vanliga fall i den utsträckningen. En arbetsplats är ju liksom utformad för arbetet 😉
  Hoppas avtackningen inte beror på läget vi befinner oss i… fast det är nog många som tvingas tackas av framöver 🙁
  Som svaret på ditt frågetecken om gryningstimmen… Jag menade att under gryningstimmen, s k ”vargtimmarna” så brukar små problem lätt bli stora, man ser inte på saken på ett vettigt sätt… man kan lätt inbilla sig saker… är lätt att tro att man har ett tryck över bröstet, för att många har det symtomet med feber och corona…. om du hänger med på vad jag menade? 😉 🙂 Kanske var dumt att skriva det, men det var med lite humor som det övriga 😉 🙂
  Kram och försök hitta en bra jobbställning på köksstolen 🙂
  /Maria

 • Reply
  Ulrica
  4 maj, 2020 at 08:30

  Så härlig färg, den lyser verkligen upp i trädgården :).
  Ja, sitta på en köksstol och jobba hemma är inte samma sak som på kontoret såklart. Jag har börjat så smått att jobba idag och sitter också på en hård köksstol :-)..
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.