inredning trädgård

BLOMMANDE KVISTAR FRÅN FRUKTTRÄD

Jag fick ett sms från svärmor för ett tag sen. Hon skrev att de beskurit äppelträden och undrade om jag ville ha några kvistar. Hon känner mig hon. Såklart jag ville det! Blommande kvistar från fruktträd är ju bland det vackraste.

Blommande kvistar från fruktträd
Blommande kvistar från fruktträd

När jag kom hem från jobbet den dagen så låg ett fint hopplockad knippe med kvistar. Så gulligt av henne! Jag satte dem i vatten och fick sen vänta länge. Det tog många dagar innan ens knopparna visade sig. Men sen så. Sen sprack de ut. Så härligt att ha lite vår inne! Nu är de nästan överblommade och får väl lov att hamna på blomtippen i helgen.

Blommande kvistar från fruktträd

Igår var jag på jobbet för första gången på tre veckor eftersom jag jobbat hemifrån, som jag berättade om här. Jodå, det gick bra att hitta till jobbet. Och jodå, de kände igen mig 😉 Idag blir det också kontoret, men fredag hemma igen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.