trädgård

PARASOLLMIDDAG

En Parasollmiddag är också en middag. Det fick helt enkelt bli så att middagen serverades under parasollet.

Vi var på en liten utflykt igår på dagen först. Tittade lite på matbord på Mio. Hittade några billiga kuddar och ett kuddfodral som fick följa med hem. Vi köpte också en gemensam iPad. Perfekt att ha i köket då man har ett recept framme. Så irriterande att behöva be varandra om att låsa upp sin dator, ifall den har slocknat (ja, för ni vet väl att man aldrig aldrig nånsin ska lämna ut sitt lösenord eller sina koder!).

Perfekt också att ha en gemensam dator för gemensamma husfiler och sånt. Och Spotify med gemensamma spellistor. Vi har pratat om det länge och nu gjorde vi slag i saken.

Vi softade lite på eftermiddagen. Mellansonen kom förbi för att hämta sin sista ved. En stund senare lagade vi mat. Precis när maten var klar och vi skulle duka så började det regna. Andreas föreslog att vi skulle fälla upp parasollet och sitta ute ändå. Det var ju ändå varmt.

Regnet försvann och himlen sprack upp, som ni ser, men vi fortsatte ändå att sitta under parasollet. Så mysigt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.