bygga nytt

HUSBYGGET FORTSKRIDER ENLIGT PLAN

Husbygget fortskrider enligt plan och jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite. Det blir lite lösryckta nedslag i huset.

Husbygget fortskrider
Husbygget fortskrider – kaminen och fondtapet är på plats

Det här blev så bra! Att sätta in en kamin var självklart för oss båda och var bland det första vi valde. När vi sen tittade på tapet och färg så kom Andreas på att vi kanske skulle ha en liten fondtapet bakom kaminen för att få lite mera effekt.

Vilken bra idé! Vi är så nöjda med tapeten som vi sen valde. Härliga slingor av tallkvistar som anspelning på vårt friluftsintresse. Denna bild är tagen då byggställningen stod framför, innan kaminen var på plats.

Mindre blogg’ig bild, men va fasen. Strunt samma. Ville bara dokumentera att tvättstugeinredningen kommit på plats.

Och det här då! När vi var in till kakelbutiken så var den här italienska klinkerplattan nyss inkommen. Vi bara gapade båda två. Det kändes så rätt för oss. Vi vågade knappt fråga vad det kostade. Tänkte att jo, tjena, nyss inkommet från italien, det är väl hur dyrt som helst. Inte för att vi inte skulle ha råd utan mera att vi vill välja var vi vill lägga tusenlapparna nånstans. Det går åt mååååånga såna i ett husbygge!

Husbygget fortskrider
Husbygget fortskrider

Döm om vår förvåning, men det var helt överkomligt pris. Den är ju väldigt speciell i sin karaktär den här plattan. Så speciell att vissa säkerligen tycker att den är apful, men vi gillar den så mycket. Den passar den mixade stil vi har mellan rugh, slitet och nött mot det nya putsade, blanka och ”polerade”.

Ni som har Instagram, ni vet väl att jag mest delar från husbygget på @rostigt_och_putsat och mera friluftsliv, hälsa och resor (när det väl är möjligt) på det gamla vanliga @gottforsjalen.se Välkomna dit!

Idag är veckans sista arbetsdag. Åtminstone på jobjobbet, om jag säger så. Imorgon och fredag ska vi jobba vid huset. Vi ska plantera thujahäck som vi har förberett för!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.