bygga nytt

MÅLNINGSARBETE PÅ BYGGET I SOLSKEN

Det var en perfekt dag igår för målningsarbete på bygget. Solen strålade från en näst intill klarblå himmel. Det känns att det fortfarande är lite småkyligt i luften, så det var inte jättevarmt.

Målningsarbete på bygget
Målningsarbete på bygget

Jag målade fyra lister och en planka som ska användas till att sätta fast markiserna i.

Målaren ska vara färdig med målningsarbetet under kommande vecka. Ja, ni ser att det är lite kladdigt på det vita än så länge. Elektrikern är klar invändigt, men ska komma tillbaka för att fixa lite dragningar i uthuset och garaget. Planen är att få fasadbelysningarna på de båda byggnaderna att vara ihopkopplade med Niko-systemet i huset så att de tänds och släcks samtidigt. Och nästa tisdag är markisleverantören inplanerad.

Igår kom mellansonen och hans sambo förbi en sväng. De hade en morsdags- och inflyttningspresent med sig. Något kalasande är det inte tal om hos oss. Lite för kaotiskt för det. Kalas får det bli framöver.

Vi kommer att gå över i arbetskläder till svärisarna på fika i eftermiddag. Mamma och pappa åker till syrrans familj så mamma blir firad där. Alla nöjda och glada.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    MÅLA MÖBLER ÄR ETT NYFUNNET NÖJE - Gott för själen
    13 juli, 2021 at 09:30

    […] köpa mera färg så beklagade jag mig lite för att snickerifärgen var lite svårare att måla med jämfört med fasadfärg. Fick förklarat att snickerifärg normalt sett ska flyta ut bra och kännas lätt att använda och […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.