trädgård

BLOMKRUKOR I MÄNGDER ÄR LÄTT HÄNT

Blomkrukor i mängder blir det varje år. Oavsett om jag bott i hus eller lägenhet. Varje år tänker jag att jag ska dra ner nästa år eftersom det blev så galet många. Men nä. De tomma krukorna ser ju så ledsna ut.

I en av alla blomkrukor finns denna Trädgårdsnejlika
I en av alla blomkrukor finns denna Trädgårdsnejlika

I en av krukorna finns Trädgårsdnejlika. Det är en ny blomma för mig. Jag har såklart sett såna många gånger, men jag har aldrig haft nån själv. Tror jag i alla fall.

Rosenbräcka eller Saxifraga finns i en av alla blomkrukor
Rosenbräcka eller Saxifraga finns i en av alla blomkrukor

Den här Rosenbräckan är så himla söt. Den är fin både när den är knoppig, eller så här med utslagna blommor och även utan blommor. Så här såg den ut för två veckor sedan.

Så glad över att vi haft möjlighet att plantera och pyssla, i den lilla trädgård vi har just nu, medan bygget har pågått. Då är ju allt liksom klart då vi flyttar in. Bara att placera ut krukorna på lite bättre platser än att stå ihoptryckta i ett hörn för att inte stå i vägen.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  1 juni, 2021 at 09:08

  Så fina blommor! Jag tycker också om krukor, men borde väl bara ha dem vid kusthuset egentligen… 😉 Men rabatterna behöver ju vattnas så då kan ju blomvakten vattna alla krukorna också 😉 🙂
  Vad härligt att kunna ha en klar trädgård när ni flyttar in i nya huset, som för övrigt kommer bli så fint! Annasr är ju trädgården det som blir klart sist… talar av egen erfarenhet… 😉 🙂
  Kram/Maria

  • Reply
   Lena
   2 juni, 2021 at 05:40

   Hehe, ja blomvakten ja. Mellansonen var blomvakt en gång. Han vattnade till och med konsterna. 🙂

   Tack! Ja, det blir riktigt bra!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.