trädgård

PUMPOR OCH HÖSTLÖV PRYDER ENTRÉBORDET

Pumpor och höstlöv pryder just nu bordet vid entrén. Det är en vacker tid vi är inne i nu. Pumpor kanske passar bättre i oktober, men jag vill njuta av dem redan nu.

Pumpor och höstlöv

Jag köpte pumpor för ett par veckor sedan. Eftersom vi inte har några lönnar i närheten och jag visste att det skulle dröja innan vi kom ut i skogen så bad jag mamma och pappa. Jag frågade om de kunde fixa 5-10 stycken åt mig. Jag fick förstås en hel kasse!

Vi var där på kalas igår. Mamma fyller år snart och ville bjuda på födelsedagslunch. Det var trevligt. När vi kom hem därifrån så var det en sån där perfekt eftermiddagssol med mjukt sken. Perfekt fotoljus.

Pumpor och höstlöv
Pumpor och höstlöv pryder bordet

Jag snabbade mig att arrangera lite. Det fick bli några få löv. Vill inte ha för mycket så det blir plottrigt. Sen kunde jag gå loss med kameran.

Så nu finns det pumpor och höstlöv som välkomnar alla hem till oss.

Pumpor och höstlöv

Innan vi åkte till mina föräldrar i Uppsala på kalas så passade vi på att åka till Ikea. Vi satte check på ett höj- och sänkbart skrivbord, några överskåp för förvaring i tvättstugan och maaaaassor med ljus.

Vi hann iallafall med att njuta av trädgårds- och trädäcksfix en dag under den fina hösthelgen. Nu håller vi tummarna att det åtminstone blir uppehåll nästa helg. Vill gärna hinna skruva resterande reglar på plats och få ut trallvirket innan vintern. Annars riskerar vi att slänga ett antal tusenlappar i sjön. Och det är ju lite trist.

Vi har inte mycket tid på oss att varken skruva trallvirke eller njuta av höstpynt. Vi åker nämligen på långsemester snart. En dröm jag haft i många år håller på att besannas. Jag ska snart berätta var vi ska.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.