hälsa & friluftsliv

GENOMBLÅST HJÄRNA PÅ FLERA SÄTT

Att få en genomblåst hjärna kan vara skönt på sitt sätt. Egentligen hatar jag blåst, men ibland funkar det okej. Vinden har farit fram med rätt många meter per sekund oss oss nu i några dagar. Så nu räcker det, tycker jag.

Genomblåst hjärna

Vaknade som vanligt alldeles för tidigt imorse. Gick upp strax efter sju då jag snurrat runt i sängen i en timme. Då tröttnade jag.

Bästa medicinen då för att få energi som ska räcka hela dagen är ett träningspass, tycker jag. Jag tog på mig träningskläder och skor och drog iväg på min vanliga runda.

Mulet och blåsigt. Hur kul är det att springa i, liksom?! Så mycket lättare att ta sig ut när det är fint väder. Men faktum är att det på ett sätt nästan är skönare med lite dåligt väder. Det blir liksom slitigare, det tar emot mer, och kicken blir desto större. Jag känner mig än mer nöjd med min insats.

Genomblåst hjärna av själva vinden i sig och genomblåst hjärna mentalt. Så nöjd! Nu har jag ätit frukost och skrivit det här inlägget. Ska hoppa in i duschen nu. Sen ska vi nöta på med never-ending-story-bygga-trädäck-projektet. Hoppas på att hinna skruva så mycket trallvirke vi kan innan resan om knappa två veckor.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.