resor - långa & korta

SÖMN PÅ LÅNGFLYGNING – TACK OVAER

Om jag säger sömn på långflygning, vad säger ni då? Många svarar säkert att det är hopplöst svårt. Hur många gånger har man inte suttit på de där långa resorna och försökt sova?

Jag brukar lyckas sova hyfsat bra, men vaknar med vansinnigt ont i nacken. Inför vår safariresa införskaffade vi en varsin nackkudde som verkade bra. Det gick hur bra som helst att sova med hjälp av världens bästa nackkudde. Världens bästa om du frågar mig alltså. Jag vill ge er ett julklappstips med rabatt.

(Eftersom vi reste nu i oktober så var det krav på munskydd på flyget). På förra bilden har jag nackkkudden runt halsen. Den är både skön och snygg. Svårt att se på bilderna, men det ser ut som en vanlig huva i bak.

Så otroligt smart med en integrerad huva som ger en känsla av privat sfär. Dels blir det mörkare och dels blir det minimal insyn eftersom huvan är rätt stor. Man kan alltså ful-dregla hur mycket man vill. Bra va?! 🙂

sömn på långflygning

Runt halsen sitter det en uppblåsbar kudde som är inklädd i mjukt tyg. Kudden är som en lång korv och man sätter ihop den med ett kardborreband. Det blir riktigt stadigt. Man får alltså stöd för huvudet även framåt. Och sen kan man stänga huvan med dragkedjan. Kan tillägga att Andreas sa en maaassa fula ord om den där dragkedjan. Han tyckte det var en otroligt dum konstruktion. 🙂 Jag vet inte hur han bar sig åt (tror han vände på handen), men jag hade inga problem alls. Och han var sen jättenöjd med hela kudden!

Sömn på långflygning

Här sitter jag helt avslappnad med stöd runt om. Huvudet trillar inte åt nåt håll. Lutar lite bara. Och vet ni vad?! På riktigt. När vi sen åkte med jeepen på en sån där galet dålig tvätt-bräde-väg i Tanzania så tog jag på den där och sov! Jag satt rakt upp och ner i en jeep på en dålig väg och sov. Helt otroligt! Jag betalar gladeligen nån hundralapp extra och får nåt som faktiskt fungerar! Tack för tipset, Daniel!

sömn på långflygning
God sömn på långflygning

Brukar du har problem med sömn på långflygning (eller annan typ av resa för den delen)? Blir du också sugen på kuddarna? Den finns i flera färger. Julklapp kanske! Du hittar den här och Ovaer vill ge mina läsare 25% rabatt! Ange koden Adventur så får du rabatten.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.