trädgård

DET HAR SNÖAT IGEN SÅ ÄN ÄR DET INTE VÅR

Det har snöat igen inatt. Det känns både bra och dåligt. Det blir ju ljusare med den där snön. Annars är det ju becksvart då jag kör till och från jobbet varje dag. Men det tråkiga är ju att det känns som att det är ännu längre till våren.

Det har snöat igen

Men jaaa, jag veeet, det är bara mitten på januari än. Så det är utan tvekan vinter fortfarande. Men ändå. De där vårkänslorna har ju börjat spira lite. Jaja, en sak är säker. Våren kommer tids nog. Det är bara att ha lite tålamod. Bilden är tagen för knappa två veckor sedan. Och det är ju rätt fint ändå med blå himmel och snö. Får se om det har snöat igen imorgon bitti när jag vaknar.

I övrigt rullar dagar och kvällar på i snabbt tempo. Vet inte var tiden tar vägen och känner mig ständigt efter. Det är så mycket jag vill hinna. Måste prioritera hårt för att det inte ska bli för mycket och svämma över. Försöker att ta en dag i taget. En dag i taget.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.