livet

FÖRSTA SOMMARVÄRMEN DÖK UPP I HELGEN

Första sommarvärmen dök upp i helgen. Äntligen! Men vilket skämt! Tänk att det skulle behöva dröja ända till första veckan i juni innan vi kunde sitta ute och äta middag och verkligen njuta.

Första sommarvärmen dök upp i helgen

Vi startade helgen, som sagt, med att fira ett år sedan vi fick nycklarna till nya huset, i fredags. I lördags tog vi en lugn morgon. Sov länge och åt sen frukost i lugn och ro. Sen åkte jag till handelsträdgården för att hämta några plantor benved som jag beställt till entréplanteringen.

Sen grundmålade jag ett antal panelbrädor som ska bli början på en vägg till uterummet. Andreas har pysslat med trädäcket där runt ikring. Det är lite meckigt just där med många urkapningar kring stolpar och sånt. Vi avslutade dagen med nån timme i spabadet innan middagen. Såklart 🙂

Första sommarvärmen dök upp i helgen

I söndags förmiddag hjälpte sonen mig med mitt spärrade Instgramkonto. Nu funkar det!! Så glad för det. På eftermiddagen var vi på 16-årskalas hos min systerson. Trevligt att kunna träffa alla igen efter pandemin och annat.

Nationaldagen startade med fem timmars kontorsarbete för min del. Trots väldigt många extratimmar under förra veckan behövde jag göra en extra insats igår. Sen varvade jag panelbrädsmålning, ogräsrensning, plantering, bädda rent i sängen och tvätt med nationaldagsfika hos svärisarna en liten stund. Andreas körde på med ”sina” reglar och annat hela dagen.

Det har verkligen varit full rulle hela helgen. Tur att vi fick en extra dag. Och skönt att första sommarvärmen dök upp i helgen. Nu är det ny vecka och nya tag. Det blir nog rätt mycket jobb även denna vecka. På lördag ska vi på ett riktigt spännande äventyr. Ett äventyr som har fått vänta i 3,5 år.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.