livet trädgård

SOMMAR, SOL OCH NÄSTANVARMA DAGAR

Sommar, sol och nästanvarma dagar har det varit nu ett tag. Visst, under midsommarhelgen var det ju riktigt varmt. Både i Idrefjäll där vi var då och här hemma hörde vi. Men i övrigt har det ju varit rätt eländigt. Så jag blir så glad vid varje stund det är fint och varmt.

sol och nästanvarma dagar

Älskar när morgonsolen faller in så där fint på entrérabatten. Längtar verkligen till när den är helt klar med mera plantor, täckbark och stenar. Men jag är nöjd så långt. Jättenöjd!

sol och nästanvarma dagar

Igår var det ju fint väder och idag ska det visst bli toppen. Vi jobbar fortfarande så det kommer inte att bli så värst mycket solnjut idag. Men det går ju att passa på på fikapauser och lunch. Och kvällen förstås.

Vi jobbar som sagt fortfarande. Efter den här veckan jobbar jag tre veckor till och Andreas två veckor till. Men det går rätt bra. Är man inställd på det och tänker på att vi har vårt kvar när andra går tillbaka till jobbet, så går det finfint. Då siktar vi på sommar, sol och nästanvarma dagar. Det brukar ju oftast vara bättre väder i augusti än i juli så egentligen kan man undra varför inte alla som gillar fint väder tar semester i augusti 😉

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.