inredning

VACKERT OLJAT PLANKBORD REDO FÖR KALAS

Vi har ett sånt vackert oljat plankbord, om jag får säga det själv. Vi köpte det redan innan vi flyttade in i vårt nybyggda hus. Det var med stor spänning vi tog emot leveransen.

oljat plankbord

Vi kände oss väldigt säkra på de val vi gjorde då bordet skulle tillverkas åt oss. Men det ska ju funka på plats också. Hur skulle det passa i stil? Hur skulle storleken kännas?

oljat plankbord

Vi älskade det från start! Jag kan fortfarande känna mig alldeles pirrig när jag tittar på det. Kolla bara den organiska kanten på det 4 cm tjocka bordet från Kristensen i Danmark! Är du också sugen på ett oljat plankbord? Är du nyfiken på vilka val vi gjorde kan du läsa här.

För att bordet ska hålla länge och vara fint så behöver det oljas in några gånger om året. Jag har nyligen gjort det nu så det är fint och fräscht inför kommande kalas imorgon.

Idag är jag ledig. Jag har jobbat så mycket sedan jag började på mitt nya jobb så min chef tyckte jag skulle ta lite time off. Skönt att få vara hemma och pyssla lite och komma ikapp. Jag ska baka lite kakor och kanske träffa dottern en stund. Vi får se ikväll vad den här dagen innehöll.

Önskar er en toppenfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  27 november, 2022 at 07:41

  Åh, bordet ser verkligen fantastiskt ut.. älskar den mörka färgen!!
  Vilken toppenchef du verkar ha fått som ser dig på det viset och ber dig att ta lite ledigt. Enastående!!
  Kram Kram

  • Reply
   Lena
   28 november, 2022 at 05:42

   Verkligen! Han är den bästa chef jag haft.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.