livet

FÄRGEXPLOSION SÅ MAN NÄSTAN TRILLAR OMKULL

färgexplosion

Det är verkligen en färgexplosion i klädbutikerna nu. Det är nästan så man trillar omkull när man går in. Jag kände lite så i fredags då jag shoppade. Jag hade ju semester i fredags eftersom vi skulle resa bort. Så jag hann både shoppa lite och köra ett gympass.

färgexplosion

Jäklarns vad vårkläderna slog emot mig. Trots att jag ofta har svarta kläder så tokgillar jag färger också. Det här var så vansinnigt snyggt, tyckte jag. Passar till allt möjligt och går bra att kombinera med annat. Det funkar också att både klä upp med hjälp av klackar eller klä ner med hjälp av ett par sneakers, tycker jag.

Den här blusen var himla rolig också. Den fick också följa med hem.

Det är visst puffärmar som gäller i vår. Lite kul.

Jag köpte även en klänning, men den får lämnas tillbaka. Det var lite för mycket morgonrock över den, för min smak, kände jag när jag provade ordentligt hemma.

Här hittar du den orange’a blusen.

Här hittar du kjolen.

Här hittar du den blåvita blusen.

Så mycket snygga kjolar och så mycket fina blusar i härliga färgsprakande färger. Bara att välja och vraka i denna färgexplosion. Våren är på gång nu hörrni!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.