trädgård

NÅGRA VÅRLÖKAR ÄR PÅ VÄG UPP UR JORDEN

Jag hade nästan givit upp hoppet att några vårlökar över huvud taget skulle titta fram. Men nu jäklarns är de på väg upp ur den kalla jorden. Vi såg dem i helgen och jag var snabb att fota.

några vårlökar

Det var ju sol då när jag fotade och det har varit sol i början av veckan. Och helt plötsligt igår så kom vintern tillbaka med en hel del snö. Så nu får de kämpa ännu mera de där vårtecken. Det ska bli spännande att se hur mycket som kommer upp av det jag satte i höstas. Och det ska bli spännande att se hur mycket som får vara ifred från rådjuren. Det är tur att jag fotade och skrev ett inlägg om vad jag satte och var, för just nu har jag ingen aning vad och var jag satte några vårlökar 🙂

Det får bli ett snabbt inlägg nu eftersom jag har så långa arbetsdagar den här veckan. 10-12 timmar varje dag. Idag, på skärtorsdagen, är vi egentligen helt lediga på mitt jobb, men jag jobbar både idag och imorgon. Det föll sig så med datumen i år. Bara att hacka i sig. Det ingår i paketet, som jag brukar säga. Sen blir det ledig i några dagar med påsklunch hos mellansonen och sambo och påskmiddag hos svärisarna på söndag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  8 april, 2023 at 03:02

  Våren verkar seg i Sverige i år, men till slut kommer den ju!! 🙂

  • Reply
   Lena
   10 april, 2023 at 07:49

   Verkligen otroligt segt, men nu har vi faktiskt haft ett par fina dagar! Härligt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.