trädgård

MÅLNING HAR STÅTT PÅ SCHEMAT I HELGEN

En hel del målning har stått på schemat i helgen. Vi har hunnit massor ute och vi har hunnit med ett fikabesök. En bra helg, helt enkelt.

målning har stått på schemat
Målning har stått på schemat i helgen

Förutom målandet av panel så har det blivit en hel del plockande med marksten som jag sålt. Och en del skruvande av frukostaltan. Altanen blev faktiskt så pass klar att vi kunde sätta dit möbler och ska ha premiärfrukost där i helgen har jag tänkt.

De här bilderna togs i fredags kväll efter badet. Jag målade det sista för dagen med Andreas gjorde grillmiddag. Eftersom det är så lång torktid så vill jag passa på när tillfälle ges. Nu är de färdiga att skruvas upp.

målning har stått på schemat

Den här veckan blir det bara 2,5 arbetsdag. Vi har halvdag på onsdag och ledig klämfredag. Jätteskönt men samtidigt har jag väldigt mycket på jobbet så det skulle vara bra att jobba lite mera egentligen. Får se hur jag gör.

Just nu så får vi vara nöjda med en arbetshelg då vi fått mycket gjort och att det är några extra dagar ledigt i helgen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.