Vi planerar för midsommarmaten och för årets fjärde resa. Det är mycket att tänka på. Dels allt som har med själva midsommaraftonen att göra, dels med vistelsen i stugan över huvud taget och dels vandringsturer med en tältövernattning i fjällen.
När det gäller midsommarmaten kör vi en favorit i repris, sedan flera år tillbaka. Jamen varför ändra ett vinnande koncept? 🙂 Här är förra årets inägg från midsommaraftonen. I inlägget finns länkar till silltårta, jordgubbssalsa, ugnsstekt kryddig potatis, jordgubbssallad. Grillad oxfilé behöver nog ingen närmare presentation 😉
Givetvis planerar vi för midsommarfirande i klänning och shorts här vid fäbodarna och sen midsommarlunch.
Vi planerar för ett par kortare vandringsturer i närområdet och vi planerar för en lite längre vandringstur med tältövernattning.
Vi planerar för en middag på restaurang på området i finkläder och vi planerar för hikingmat över öppen eld i hikingkläder.
Och vi planerar för vardagsmat och stughäng i mjukiskläder. Ni fattar att bilen kommer att vara fullproppad trots att vi bara är två 🙂
Tidigt på torsdag morgon drar vi norröver. Ungefär 5,5 timme senare gider vi in på Idrefjälls-området och låter axlarna sjunka. Som vi längtar! En knapp vecka senare packar vi ihop, städar och åker hem igen. Laddade med en transportsemester i kropp och knopp så vi klarar oss till augusti.
Må bäst!
No Comments