trädgård

BUSKTOMATER SOM VÄXER SÅ DET KNAKAR

Det må vara kaos i vår trädgård, men vi har iallafall busktomater som växer så det knakar. Om än i en stor kruka och inte i trädgården. De verkar stortrivas där mot den soliga gamla uthusväggen. Snart kan vi skörda!

busktomater
Busktomater som stortrivs

Nu har det mest intensiva lagt sig på jobbet för ett tag. Idag blir det till att yrvaket se sig omkring för att ta hand om allt som tvingats pausas. Folk droppar av för semester då och då medan jag ännu har 4,5 vecka kvar att jobba. Känns perfekt, tycker jag.

Efter lunch idag kommer en stor stenleverans. Vi får hem sex pallar med marksten. Äntligen har vi kommit så långt att vi ska göra en riktig entré och gångar. Så roligt. Men så jobbigt! Håll tummarna för att det åtminstone blir uppehåll så vi kan sätta igång i helgen. Vi är så taggade!

Önskar er en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.