livet

SEMESTERCHAMPAGNEN DRACKS LITE FÖRSENAT

Semesterchampagnen dracks lite försenat i år. Den där champagnen som vi alltid brukar dricka för att skåla in semestern, första kvällen.

Semesterchampagnen dracks lite försenat

Första kvällen var i tisdags kväll. Det var inte jättekul väder då. Inte kul alls. Vi var inne och bestämde oss för att vänta med champagnen tills vi kunde sitta ute.

Ser att det ser ut som röda fläckar på dynorna. Det måste vara bilden som spökar. Det är inga fläckar på dem.

Semesterchampagnen dracks lite försenat

I fredags kväll såg det faktiskt ut så här. Lite molnigt runt omkring, men just på loungefåtöljerna var det sol. Så semesterchampagnen dracks lite försenat. Tre dagar försenat närmare bestämt. Och det gick hur bra som helst såklart 🙂

Semesterchampagnen dracks lite försenat

Mmm, härlig känsla! Sol, en riktigt bra arbetsdag med stenläggningen och jättegod champagne! Men inte jättevarmt. Ni ser att jag har både långbyxor och strumpor.

När glasen var urdruckna hoppade vi ner i badet och tog ett varsitt glas till. Lite senare fick vi till en toppengod middag. Andreas grillade kyckling och jag gjorde zucchini med vitlök och maaaasor med västerbottensost. Stekte zucchinin först (med salt och svartpeppar bara) och gjorde sen som en gratäng med vitlök och ost, som stod inne i ugnen kanske 15 minuter. Galet gott!
Semesterchampagnen dracks lite försenat

Igår förmiddag lämpade vi av en släpkärra med trädgårdsskräp på Återbruket. Alltid en befrielse att bli av med skräp! Jag for sen runt stan för att leta färska lingon åt mina föräldrar, men gick bet. På eftermiddagen åkte vi till byggvaruhandeln och köpte mera murblock och några reglar som jag ska ha till mitt projekt. Och tänka sig! Solen kom fram under sena eftermiddagen så vi kunde få lite gjort ute.

Andreas ska nu jobba i tre dagar medan jag fortsätter ha semester. Får se vad jag hittar på.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.