bygga nytt trädgård

UTEDUSCH – UNDRAR NÄR DEN KOMMER ANVÄNDAS

Utedusch var något vi kom på att vi skulle investera i i början av sommaren. Undrar när den kommer användas bara.

utedusch

Så här vackert väder var det den eftermiddagen då jag monterade den. Sen skulle ju bara vattnet värmas upp och det skulle bli läge att duscha…

utedusch

Tanken var ju att det skulle vara skönt att duscha av sig lite när vi hade jobbat ute i trädgården och med stenläggningen. Men. Ja. Sen den monterades har vi inte direkt varit jättesugna på att duscha där ute. Andreas har duschat en gång. Mest bara för att. Sen har den stått. Men än så länge har vi inte semester och än så länge kan de där härliga sommardagarna komma. Än så länge har jag inte givit upp hoppet.

utedusch

Hur som helst så är det ju väldigt härligt med utedusch. Och smidigt. Jag har skruvat fast den uppe på en pall som jag placerat tillfälligt intill uthuset. Sen har jag kopplat på en slang. När man gjort det så vrider man vredet på full värme och sätter sen på vattnet. När vattnet letar sig fram i slangen, och så småningom kommer ut ur duschmunstycket, så stänger man av. Då är det svarta tjocka röret fyllt med vatten och sen är det bara att vänta på att solen värmer upp vattnet. Det blir riktigt varmt och skönt. Bra är att montera ner och tömma den inför vintern. Helst ska den sen ligga frostfritt så den inte fryser.

Det är fredag hörrni! Jag har haft några långa bokslutsdagar, men nu kommit ut på andra sidan. Nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan vi går på semester! Huuur skönt?!

På söndag blir det födelsedagskalas hos min pappa (och mamma) i Uppsala. I övrigt hoppas vi på uppehåll i helgen så vi kan fortsätta lägga sten. Det vore så skönt att komma vidare.

Önskar er en toppenfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.