trädgård

HÖSTFINT PÅ UTEBORDEN FÖR EN LITEN PENNING

För en ganska liten penning kan man göra höstfint på uteborden. Det tycker jag är ett bra sätt att förlänga sommaren lite. Har man lövträd runt sig så blir det förstås vackert ett tag, men i övrigt så blir det ofta så dystert ute på hösten.

höstfint på uteborden

Den här lilla lådan hade Andreas när vi träffades. Jag tycker den är så fin och påminner om mina gamla äppellådor.

Härom dagen var vi till plantskolan och investerade i lite för att få höstfint på uteborden. Två ljung passade perfekt i den lilla lådan på matbordet. Och en cyklamen står nu på lilla bordet mellan loungefåtöljerna.

höstfint på uteborden

Titta så vackert den lyser upp i kvällssolen!

Den där vaxduken ska tas in och tvättas i maskin. Jag testade på den lilla, som låg på frukostbordet, och det funkade bra. Jag var lite rädd att den skulle bli väldigt skrynklig, och en sån kan man ju inte direkt stryka 🙂 Jag tvättade på 40 grader och valde bort centrifugering, så det gick finfint.

Och hela matgruppen ska flyttas från sin plats. Den står väldigt illa till för snöras från taket. Att ha ett knäckt bord till våren vill vi inte.

höstfint på uteborden

Igår kväll var jag med dottern på Tjejkväll på stan här i Enköping. Vi började med att äta sushi innan vi strosade runt i butikerna. Vi hittade lite saker båda två. Jättemysig kväll. Men jäklarns vad fort det blir mörkt. Det var typ ljust när vi gick in på en butik och becksvart när vi kom ut.

Fredag. Igen. Då kavlar vi upp ärmarna och öppnar jobbdatorerna, eller vad vi nu jobbar med, och kör de sista upploppet innan vi kan ta helg. Eller kanske har en ledig fredag inför en jobbhelg.

Vad ni än jobbar med eller inte jobbar alls, önskar jag er en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.