bygga nytt trädgård

SOMMARVÄRMEN KOM TILL SIST

Sommarvärmen kom faktiskt till sist. Den så efterlängtade.

Fredagskvällen var så härlig, då jag satt ute ensam. Lördagsförmiddagen var det tråkväder. Det regnade lite. Vi passade på att boka hotell inför vår roadtrip i Småland i sommar. Och vi passade på att uträtta lite på stan. Eftermiddagen ägnades åt trädgårdsarbete, som vanligt, typ.

Vi badade i kvällssolen och Andreas gjorde sen en jättegod middag. Men fy fasiken vad det blåste kalla vindar. Vi satt ute till tio… i dunjacka och tjock vinterpläd… 18 Juni!! Morr!!

Sommarvärmen kom

Men söndagen! Åh vad skönt det blev! Jag vaknade tidigt och tassade ut och åt frukost vid matbordet ute och sen frukostkaffe här.

Det var alldeles tyst förutom fåglarnas kvitter. Mmm, så skönt! Efter en ljuvligt avkopplande stund satte jag fart med trädgårdsarbete. Rensade ogräs och klippte kvistar som stuckit iväg.

Sommarvärmen kom

Rensade ogräs och klippte kvistar som stuckit iväg.

Jag baxade ner stenar till garageuppfarten och skrubbade dem. De ska bli en liten mur i en plantering. Andreas pysslade med ”sitt”. Sen tog jag äntligen tag i den där strykhögen. Stod ute och strök i eftermiddagssolen. Allt varvat med avkoppling i solen emellanåt. Och en kort fika hos svärisarna. Vilken underbar dag det blev. En dag då Sommarvärmen kom.

Och plötsligt var det midsommarvecka! Tre arbetsdagar, sen åker vi på en semestertrip! Skönt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.