trädgård

VÅRPLANTERING PÅ TRAPPAN

När jag gjorde i ordning några vårplanteringar till vår egen entré så gjorde jag också i ordning en vårplantering att ta med på middag.

vårplantering

Jag köpte en korg och några plantor lagom stora för korgen. Eftersom jag skulle ge bort den så ville jag inte ta de allra vanligaste vårlökarna. Det fick bli Kungsängslilja och rysk blåstjärna (som tydligen också heter Scilla, såg jag efteråt när jag googlade). Sen försökte jag piffa lite extra med några videgrenar. Och eftersom det var strax innan påsk så stoppade jag ner några påskägg och fjädrar också. Det blev ett enkelt, men dekorativt arrangemang. Och det verkar ha blivit väldigt uppskattat.

vårplantering

Mamma fyllde 80 i höstas och hon och pappa bjöds på musikalen Änglagård. Efteråt bjöd min syster och svåger på middag. Det var de som fick denna vårplantering. Tror den hamnade på trappan vid entrén.

Vi har haft en avkopplande helg, nu i helgen, med husbilen i Strängnäs. När vi kom hem på eftermiddagen kom Andreas dotter och föräldrar på fika en stund.

Nu är det bara att ladda för en ny intensiv arbetsvecka. Även om det inte blir fullt lika långa dagar som förra veckan. Skönt att kunna jobba hemifrån så man slipper restiden iallafall. Det är jag tacksam för!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.