husbil resor - långa & korta

FÖRLOVNINGSDAGEN FIRADES PÅ BOMANS I TROSA

Den fjärde förlovningsdagen firades på Bomans i Trosa. Det berömda hotellet som är extra allt. Typ. Så coolt ställe! Väldigt speciellt!

Bomans hotell i Trosa – ett knasigt och häftigt ställe

förlovningsdagen firades på Bomans

Förra året firade vi förlovningsdag i Zürich. Året dessförinnan firades i skogen runt en lägereld. Och i år på detta galna ställe. Älskar kontraster i både inredning, kläder och tillvaro!

förlovningsdagen firades på Bomans

Jag har länge känt till detta populära hotell i Trosa och velat övernatta. Det har inte blivit av. Nu när vi skaffat husbil, och pratat om att besöka Trosa, så blev det ju en perfekt variant av det hela. Övernatta i husbilen ett stenkast därifrån och en fantastisk middag på hotellet.

förlovningsdagen firades på Bomans

Älskar inredningen. Den är verkligen mycket! Men jag tycker ändå att det är en perfekt avvägd balans.

Så mycket coola saker att fästa blicken på! Älskar knasigheter! Det är inte för inte som deras slogan är More is more, less is a bore.

förlovningsdagen firades på Bomans

Den här baren är ganska ny. Twin bar är byggt till minne av hotelldirektörskans (kan man säga så?) pappa och hans tvillingbror. Kristin Boman har det i blodet. Det här med gäster och service. Hon är fjärde generationen. Hennes gammelmormor Stina Boman drev krog i Nyköping under 30-50-tal. Sen har det fortsatt generation efter generation.

Här en korridor med en massa foton. En annan korridor var helt mörkröd.

Jamen, alltså. Kolla på de här stolarna! Hur coola!?

förlovningsdagen firades på Bomans

Och här då. Ett fantastiskt långbord för ett större sällskap som kom strax efter oss.

Förlovningsdagen firades på Bomans med en fantastisk middag

förlovningsdagen firades på Bomans

Efter en trevlig dag i det lilla samhället gjorde vi oss i ordning för kvällen. Här kan man läsa om vår dag. Vi tog plats och startade med champagne medan vi tittade på menyn.

förlovningsdagen firades på Bomans

Jag tar ofta råraka när det finns på menyn. Tycker det är så gott. Jag har några att jämföra med kan man säga. Och den här var verkligen tipp topp! Mmmm så god den var. Perfekt knaperstekt. Å så kalixlöjromen!!!

Andreas tog råbiff. Som han brukar när det finns möjlighet. Han var också supernöjd.

Andreas tog nån form av fisk till huvudrätt, vi minns inte riktigt vad det var och det verkar inte finnas kvar på menyn just nu. Han vågade sig på fisk, trots att han normalt sett alltid tar en kötträtt. Han var väldigt nöjd. Jag tog en risotto, med nån svamp, minns inte riktigt den heller. Jag var inte riktigt lika nöjd. Risotton var alldeles för salt. Jag brukar ofta gilla mer salt mat än Andreas i alla fall, men det här var för mycket. Dessutom fick jag nåt slags allergiskt anfall så det kliade som tusan i munnen. De frågade såklart om vi var nöjda och vi brukar alltid på ett konstruktivt sätt säga vad vi tyckte. Jag nämnde att det var lite för salt för min smak, men i övrigt toppen. Sen frågade jag också om vad det var i rätten eftersom jag alltid vill förstå vad jag får allehanda allergiska reaktioner ifrån. Men det var inga konstigheter så det är fortfarande oklart vad jag fick reaktionen ifrån.

förlovningsdagen firades på Bomans

Vi var väldigt nöjda med att vi firade vår förlovningsdag på Bomans i Trosa. Toppenkvalitet på både mat, service och miljö. Vi kommer gärna tillbaka.

Natten efter blåste det ordentligt så husbilen gungade. Även dagen efter var det väldigt blåsigt och kallt. Men det var soligt så allt var förlåtet.

Här kan man läsa om vad vi tyckte om ställplatsen för husbilar.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.