hälsa & friluftsliv livet

Nytt hudvårdsmärke

Clinique's hudvårdsprodukter

Clinique's hudvårdsprodukter

Jag har i många år använt Kanebos hudvårdsprodukter och en del make up. Har rätt fet hy så jag kan inte ha vad som helst. Resultatet blir ofta en väldigt blank panna och ett rinnande smink som svider i ögonen. Inte kul. Nu tänkte jag testa en ny sort. Ny för mig då alltså. Kan inte minnas att jag testat Clinique förut. Har ni? Fler som har fet hy? Vad använder ni? Det kanske jag skulle ha frågat innan jag köpte nytt. Nåja, nu är det gjort.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Helene
  2 oktober, 2012 at 02:54

  Jag har Clinique. Diverse olika sorter.
  Dagkräm – Moisture Surge™ Extended Thirst Relief
  Ögonkräm – All About Eyes
  Nattkräm – Repairwear Intensive Night Cream
  Ansiktsfukt – Moisture Surge Face Spray Thirsty Skin Relief

  Tycker de är riktigt bra men jag tror att de flesta lite dyrare märken är bra.

  Dock föredrar jag Apotekets rengöring och ansiktsvatten utan parfym. Billig och svinbra.

  Kram

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2012 at 07:07

   Oj, ja du hade verkligen erfarenhet av Clinique ser jag. Men det där med Apoteket lät ju som ett bra alternativ.

 • Reply
  Linda
  2 oktober, 2012 at 06:36

  Jag har fet hy som ändå kan bli väldigt torr på kinderna. Jag använder Dermalogica. Det är det enda som fungerar på mig. Clinique gjorde tyvärr inte det då det sved i huden och jag blev alldeles röd.
  Hoppas att det funkar för dig. Om du vill testa Dermalogica så hojta till, jag köper för ett bra pris direkt från USA.

  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   2 oktober, 2012 at 07:06

   Tack, vad gulligt av dig! Ska tänka på det.

 • Reply
  Svägerskan
  3 oktober, 2012 at 09:25

  Tjolahopp!
  Jag tror på Dermalogica jag med, hört av flera kollegor att deras produkter är superbra för problemhy. som fondation är ID mineralpuder mkt bra för oss framför skärmen , har du testat det? Jag är beroende av det då jag slipper se ut som jag stoppat pannan i fritösen (röd +oljig alltså.
  ha en fin dag vännen

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.