ALLT FRODAS VERKLIGEN NU!

IMG_5560 IMG_5561 IMG_5562

Allt frodas verkligen nu. Så roligt att se att man faktiskt lyckas övervintra ett antal plantor och att de nu gillar tillvaron.

 

IMG_5088

Den här fikonet sköt en massa blad tidigt i våras i garaget. Förmodligen var det för varmt. När den sen kom ut surade den rejält. Såg ut så här i säkert en månad. Saaaakta sakta sköt den ut knopparna.

 

IMG_5564 IMG_5565

Och nu minsann. Nu när värmen kommit så verkar vi vara förlåtna och den mår prima. Krukan förresten, den var tidigare grå. Köpte lite färg och smetade på. Gillar när det inte är så där perfekt och jämnsvart och helt täckande. Det ska se lite rufft ut. Blev riktigt nöjd.

Härligt att vi fick lite sol på oss på eftermiddagen. Nu mot kvällningen när jag fick tid att sätta mig i bikini i solen så kom det en regnskur givetvis. Men nu är det lite sol igen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka!

Må bäst!

Det här inlägget postades i trädgård. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till ALLT FRODAS VERKLIGEN NU!

 1. Helen skriver:

  Vad fint!! Älskar olivträd

 2. AngelicasVärld skriver:

  Ja visst är det underbart att se hur det växer!!

 3. Det växer så det knakar ute i landet och i krukorna. Vår klätterros har så mycket blommor att jag är rädd för att spaljén kommer lossna från staketet den sitter fast på. Härligt när det går att hålla liv i växterna i krukor. Brukar ju inte gå så bra för mig heller. 🙂

  Kram Linda

 4. Ulrica skriver:

  Kan mina blommor få flytta hem till dig och få bli så där vackra och gröna? Du skulle se så eländiga de ser ut utanför dörren.. jag skäms när grannarna går förbi och tittar lite snett på våran absolut icke prunkande trädgård :(.

  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *