en blogg för att utmana

ALLT FRODAS VERKLIGEN NU!

IMG_5560 IMG_5561 IMG_5562

Allt frodas verkligen nu. Så roligt att se att man faktiskt lyckas övervintra ett antal plantor och att de nu gillar tillvaron.

 

IMG_5088

Den här fikonet sköt en massa blad tidigt i våras i garaget. Förmodligen var det för varmt. När den sen kom ut surade den rejält. Såg ut så här i säkert en månad. Saaaakta sakta sköt den ut knopparna.

 

IMG_5564 IMG_5565

Och nu minsann. Nu när värmen kommit så verkar vi vara förlåtna och den mår prima. Krukan förresten, den var tidigare grå. Köpte lite färg och smetade på. Gillar när det inte är så där perfekt och jämnsvart och helt täckande. Det ska se lite rufft ut. Blev riktigt nöjd.

Härligt att vi fick lite sol på oss på eftermiddagen. Nu mot kvällningen när jag fick tid att sätta mig i bikini i solen så kom det en regnskur givetvis. Men nu är det lite sol igen. Fram och tillbaka, fram och tillbaka!

Må bäst!

7 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv