PÅ LÖRDAG BÄR DET AV TILL NEW YORK

Tänk att det bara är några dagar kvar tills vi åker till New York. Äntligen ska mitt USA-beroende få stilla sig lite. Och tänk att det blir en vecka denna gång. Har bara varit där några dagar varje gång, men nu blir det en hel vecka!

 

Här skriver jag lite mera kring varför jag och de vuxna sönerna åker. Snart får vi gå där mellan till synes ändlösa fasadväggar och neonskyltar. Känna doften av USA. Slänga några ord med butikspersonal. Iaktta människor. Dricka Budweiser eller Michelob. Gå i Central Park bland joggare, kostymklädda portföljbärare, yogautövare och barnfamiljer på picknick.

 

Åka upp i Topp of the Rock för att få bästa utsikten över Central Park åt ena hållet och Empire State Building åt andra hållet.

 

Att koppla av. Att umgås med sönerna och ha all tid i värden. Gå in i butik efter butik för att konstatera att det inte finns nåt att shoppa som jag vill ha. Höra en blandning av en kolossal mängd språk. Lyssna på gatumusikanter. Titta på den ena konstiga klädseln efter den andra. Åka Hop-on-hop-off-buss.  Äta pannkakor med lönnsirap på Pancake house. Dricka äckligt amerikanskt kaffe.

Det. Det är New York för mig. Och som jag ser fram emot den här resan!

Må bäst!

Det här inlägget postades i resor - långa & korta och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till PÅ LÖRDAG BÄR DET AV TILL NEW YORK

  1. Maria skriver:

    Åh vad roligt det låter. Älskar New York. Hoppas ni får underbara dagar.
    Kram
    Maria

  2. Åh, det låter helt underbart! Ha ha, förutom kaffet då 😉

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *