livet

UPPSKATTAD PICKNICK I VATTENPARKEN

Häromdagen frågade jag mina föräldrar om de ville hänga med på en picknick i Vattenparken. De skulle ändå åka in från landet till Enköping så då kunde det ju passa bra tänkte jag.

 

Uppskattad picknick med mina föräldrar

Uppskattad picknick med mina föräldrar

Jag kompletteringshandlade lite och plockade sen ihop lite smått och gott. Vi bestämde att vi skulle ta det lite mot kvällningen så det skulle vara lite svalare och inte de dryga 30 grader som varit om dagarna nu. Det hann mulna på lite också så det blev rätt skönt i luften faktiskt.

 

Jag lyxade till det med vaniljhjärtan och Lindt-choklad till kaffet efter maten. De tyckte det var så mysigt och verkade uppskatta den där stunden jättemycket. Det gjorde jag också 🙂

 

Igår blev det nästan en repris. Men med mig själv. Bara för att A är bortrest så vill jag ju inte sitta hemma och rulla tummarna. Jag packade ett täcke, nåt att läsa, mat, lite vin och kaffe, och knatade iväg till parken.

 

Har man inte tillgång till tavernor, salt hav och palmer så får man fixa egen mat, gå till en hitte-på-sjö och titta på björkar och annat buskage. 🙂 Synd att vattnet är så geggigt. Inte riiiiktigt lika fint då.

 

I tre timmar låg jag där och läste och lyssnade på Sommar i P1 innan jag hade fått nog av solen.

Mellan varven med mat, fika och solning så har jag försökt påbörja en välbehövlig storstädning. Jag har i alla fall lyckats tvätta alla fönster och duscha alla blommor. Alltid nåt. Ska försöka fortsätta idag. Det är ju så skönt att få det gjort och känna att hemmet är genomgånget och fräscht.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.