en blogg för att utmana

ITALIENSKA DELIKATESSER I LÅNGA RADER PÅ MARTINAS

 

I helgen frossade vi i italienska delikatesser i långa rader. Vi tog en liten utflykt och besökte ett av  mina favvoställen i Uppsala.

 

Martinas delikatesser, italienska godsaker i långa rader

Martinas delikatesser, italienska godsaker i långa rader

Martinas delikatesser är ett härligt ställe om man gillar italienskt. Jag hade inte besökt den nya butiken tidigare. 850 kvm och jättehögt i tak var rätt mäktigt.

 

Pasta, brushetta, biscotti, olivolja, krämer, kaffe. You name it!

 

Till och med en liten bil fanns i lokalen.

 

Vi strosade runt och kollade först och sen åt vi en supergod lunch. A valde pasta med skinka och gorgonzola och jag tog en skaldjurspasta. Det är skillnad på kvalitet och kvalitet kan man säga. Mums vad gott!

 

Enda nackdelen med stället är att det är minst sagt rätt omysigt. Svårt att göra nåt med lokalen när det är så högt i tak.

Vi strosade vidare, klämde, kände och valde. Det blev en kasse med godsaker med hem. Långt senare på kvällen kom jag på att jag glömde det allra viktigaste! Olivolja med Karl Johan-svamp. Jamen den är såååå god! Och då kan jag tillägga att jag tog oljan det första jag gjorde och ställde på disken för att jag inte skulle glömma den medan vi åt! Det kom inga fina ord ur min mun när jag kom på att jag glömt köpa den kan jag säga! Jaja, det kan ju hända att jag kommer till Uppsala nån mer gång 🙂

Må bäst!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En blogg för att utmana mig själv och för att se det stora i det lilla.

Bloggar om friluftshäng, brashäng, resor och ett och annat träningspass. Livet i allmänhet och sånt som gör gott för själen i synnerhet. Min själ. Förhoppningsvis även din själ. Välkommen att hänga med på min resa!

Better Bloggers

Kategorier

Arkiv