trädgård

MYSIG MOR-OCH DOTTER-UTFLYKT

I helgen var jag på en mor-och-dotter-utflykt. Vi åkte till handelsträdgården och myste.

Det är en väldigt speciell känsla så här på våren när alla vårblommor bjuds ut till försäljning. Tänk. Nu har vi stora delar av våren och hela sommaren framför oss.

Vi gick in i tältet med krukor.

Fina krukor. Kolla den härliga gröna krukan så läcker!

Och här då! Kolla urnorna. Sååå fina! Jag villhöver verkligen en sån urna! Den stora. Tänk vad fint med en palm i den! Men, jag andades, suckade lite och bestämde mig för att fundera lite. Den ska ju trots allt få plats nånstans också.

Här har de gjort ett eget insektshotell. Jag skulle vilja ha ett sånt, men jag vill inte ha några insekter. Kan man göra ett sånt som inte insekter gillar? 🙂

När vi gått runt i handelsträdgården en låååång stund och köpt lite växter så fikade vi i kaffestugan intill. Utomhus förstås. Jag åt den godaste morotskaka jag nånsin ätit tror jag. Så saftig och fin.

Vi lyckades hänga på plantskolan och fiket i tre timmar. Dottern hittade några örter och potatis. Jag köpte örter och tomatplantor. Hon odlar själv hon, från kärnor. Hon tar odlingen ett steg längre. 🙂 En riktigt mysig mor-och-dotter-utflykt fick vi.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sallys hus
  24 april, 2020 at 10:33

  Alltså de där stunderna…..de är de allra allra bästa <3 Vad mysigt det ser ut och jag blev rackarns sugen på morotskaka…;) Å jag Villhöver ALLTID stora urnor om man KAN köpa dem även fast de inte får plats…så det så..;)
  Kraaaaam

 • Reply
  Ulrica
  2 maj, 2020 at 08:41

  Åh så himla mysigt med en sån utflykt <3. Mums så gott med morotskaka!!
  Jag kan riktigt se några såna urnor hamna i eran trädgård, det känns som du :).
  Så fort jag orkar så ska jag börja bygga i ordning en plats för pallkragar och börja odla.. ser jättemycket fram emot det.
  KRAM

 • Reply
  DET VÄXER SÅ DET KNAKAR I VÅR KÖKSTRÄDGÅRD - Gott för själen
  9 juni, 2020 at 05:35

  […] den här krukan. Den är ny för säsongen. Jag köpte den när dottern och jag var på mor-och-dotter-utflykt. Jag visste direkt att det skulle få bo en kraftig och fin basilika i […]

 • Reply
  EGENODLADE MORÖTTER I BLANDADE FÄRGER - Gott för själen
  29 juli, 2020 at 06:00

  […] sedan jag och dottern var på mysutflykt till handelsträdgården köpte jag en morotsfröpåse med blandade färger. Då kändes det genast […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.