trädgård

ODLINGARNA ÄR PÅ GÅNG

Det är så härligt med egna odlingar. De är på gång nu, hemma hos oss på Torpet. För några veckor sedan rensade jag bort allt gammalt. Nån vecka senare hällde jag i gödsel och Andreas körde med lilla jordfräsen.

I helgen tog jag tag i själva sådden. Började med att vattna ordentligt. Jag gjorde sen några fåror i jorden och strödde frön på så långt avstånd jag hade tålamod till. Man ska ju egentligen ha galet långt emellan, men det brukar funka ändå.

Sen var det bara att putta tillbaka jorden och vattna igen. Jag har köpt dill, rädisor, sallad, sockerärtor och persilja i kruka.

Härligt med egna odlingar!
Härligt med egna odlingar!

Jag köpte också en påse blandlök som sattes ner i jorden.

Så där. Nu är det bara att vänta på skörden!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.