bygga nytt

FÄRGEN PÅ FASADEN BÖRJAR KOMMA PÅ PLATS

Färgen på fasaden börjar komma på plats. Vilken skillnad. Vi är så nöjda med vårt val. Vi upplever det som att huset blev mycket varmare.

När jag var på väg hem från jobbet i fredags hintade Andreas mig om att jag nog ville ta en tur förbi huset. Jag misstänkte direkt och frågade om målaren hade börjat måla framsidan (baksidan hade jag redan sett). Njaäe, svarade han typ. Han ljuger så dåligt så jag förstod att jag hade rätt.

Titta så snyggt! Svart fasadbelysning som smälter in i den mjuksvarta fasaden så bara ljusstrålen framträder sen. Vita foder och vindskivor valde vi som kontrast. Och sen blir det en beige terassmarkis just här. Det vänstra fönstret är vid matplatsen och det högra fönstret är ovanför diskbänken.

Färgen på fasaden börjar komma på plats
Färgen på fasaden börjar komma på plats

Ja, det kan eventuellt vara så att vi missade att välja svarta eldosor!!! Morr! Jaja, vi är problemlösare båda två. Det är väl bara att hitta lämplig färg och bryta den i samma kulör som fasaden så kanske det till och med blir bättre än svarta dosor, tänker jag.

Grymt nöjda med färgen på fasaden

Här är baksidan. Där kommer vi i princip aldrig att vara. Målaren hade hoppat över de vita långa brädorna, eller så tänkte han att det också var som knutbrädor, och verkar ha tänkt måla dem vita.

Vi tycker att denna mjuksvarta kulör är varmare än både vitt och helt svart. Sen kan jag tycka att vitt är väldigt fint också, har haft det själv på tidigare hus, men nu ville vi välja denna.

Jag hade en liten omröstning på mitt Instagramkonto @rostigt_och_putsat, där jag frågade om vi skulle ha dessa brädor vita eller svarta som fasaden. Det senare vann överlägset.

Färgen på fasaden börjar komma på plats

Vi är supernöjda med denna mjuksvarta kulör!

Färgen på fasaden börjar som sagt komma på plats och idag är det kontrollbesiktning! Heeeeelt otroligt vad fort det gått!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.