trädgård

Ska ru’ ha nåra’ jobbarbilder

Ska ru’ ha nåra’ jobbarbilder, sa maken och sköt av några klick. Han är rätt engagerad och uppmuntrande i mitt bloggande. Det uppskattar jag mycket. Han märker väl att jag tycker det är kul och mår bra av det. Rätt logiskt alltså.

Till och med ogräsrensning kan vara härligt. När man får dra av sig den ena varianten av arbetskläder och dra på sig den andra varianten av arbetskläder och lägga sig på knä i solen kan man väl inte annat än att vara nöjd. I alla fall inte jag.

Må bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Petronella
  20 maj, 2013 at 08:52

  Haha! Omtänksam make du har… Sedan måste jag säga att stenläggningen är ursnygg och älskar dina runda naturstenar!

  Kraam
  Petronella

  • Reply
   Lena
   21 maj, 2013 at 06:58

   Tack! Kul att du gillar det.

 • Reply
  dianasdrömmar
  21 maj, 2013 at 06:13

  Haha, underbart 🙂 jag får muta barnen mannen är måttligt road..kram Diana

  • Reply
   Lena
   21 maj, 2013 at 06:59

   Underlättar liksom när man får stöttning i sina intressen.

 • Reply
  Helenasenklavardag
  21 maj, 2013 at 06:50

  Det är ju super att han peppar dig! Här hemma stönas det mest när jag ska blogga! Mössan är det jobbmössa eller solmössa?
  Kram helena

  • Reply
   Lena
   21 maj, 2013 at 07:01

   ”Mössan” är en Buff. Det är som en tub som är rätt lång. Man kan göra en knut längst ut som gör den till mer mössformad, eller som kan man dra ihop den som ett pannband eller så kan man ha den runt halsen. Den är rätt tunn så det blir inte varmt. Jag har den ”jämt”, löptränar i, rensar ogräs i, solar i. Gillar inte när håret blåser runt i ögonen.

 • Reply
  Linda
  21 maj, 2013 at 06:51

  Härligt med en man som kan ta bilder. Jag bad Mannen ta när jag och Nellie satt slött tillbakalutade med benen uppe på bordet i våra utemöbler och gosade och jag hade tänkt mig en fin närbild på våra ansikten. Blev inte riktigt så då han hade fått med allt inklusive min röv som såg gigantisk ut då den liksom var närmare kameran än ansiktet. Han kan verkligen inte komponera bilden.

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  • Reply
   Lena
   21 maj, 2013 at 07:01

   Hahaha, ja man inser ju att det kräver en viss känsla för att fota.

 • Reply
  sofia PR
  22 maj, 2013 at 09:47

  Åh vad det ser härligt ut att ligga på knä i sin alldeles egen trädgård! Fina tulpaner har du också…

  Hoppas vi ses snart/Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.