resor - långa & korta

BRA FRUKOSTSTÄLLE PÅ MANHATTAN

Jag brukar alltid ha så svårt att hitta bra frukost i USA. Inför senaste resan fick jag tips på världens bästa ställe av en bekant. Ge mig ett bra frukostställe på Manhattan och jag är nöjd länge!

 

Frukost på Manhattan

 

Panera Bread - ett riktigt bra frukostställe på Manhattan

Panera Bread – ett riktigt bra frukostställe på Manhattan

Jag fungerar helt enkelt inte om jag inte får nåt att äta på morgonen. Så jag har varit så frustrerad över utbudet under tidigare resor. Om det finns nåt på hotellen så brukar det oftast, enligt min erfarenhet, vara jättesöta saker. Så sött att jag brukar få ont i magen. Men det här var så bra!

 

Antingen kan man beställa och betala över disk eller så använder man displayerna för lite enklare inköp.

 

Här ser ni lite priser.

Panera Bread finns på ett antal platser i USA och Canada. Tre ställen på bara Manhattan och det bästa av allt är att ett av dem låg bara typ runt hörnet från hotellet!

 

En liten avdelning med bakverk fanns också.

 

Havregrynsgröt med valnötter, färska jordgubbar, kanel och socker. Det fanns bara ett minus. De har inget salt i gröten!!! Mycket märklig smak och egentligen inte alls gott. Men bara lyckan över att kunna få gröt över huvud taget tog överhanden och jag vande mig till sist vid saltbristen.

 

Havregrynsgröt med torkade äppelskivor, pecannötter, kanel och socker. Rostad macka med ägg, skinka och ost. Juice och kaffe.

Havregrynsgröt med torkade äppelskivor, pecannötter, kanel och socker. Rostad macka med ägg, skinka och ost. Juice och kaffe.

Grabbarna ville gärna äta där varje morgon också. Vilken tur jag hade! Med gröt, macka, juice och kaffe i magen stod jag mig många timmar och kunde äventyra på Manhattan tillsammans med de vuxna sönerna!

Brukar ni vilja äta frukost? Har ni någon erfarenhet av frukost just i USA?

Vill ni läsa mera om vår resa? Här finns tre gratisaktiviteter, ett bra sätt att bekanta sig med staden du turistar i, och en bildbomb från Manhattan. Och här om vår bästa aktivitet på resan.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria
  7 november, 2017 at 07:08

  Är likadan, jag bara måste ha frukost på morgonen för att komma igång. Vi hittade ett mysigt ställe som vi åt på flertal gånger när vi var i New York http://www.penelopenyc.com
  Fanns mycket sött men inte bara. Gången efter sprang vi till delin bredvid hotellet och handlade för då hade vi en ettåring med

 • Reply
  Sallys hus
  7 november, 2017 at 10:24

  Hallå där!

  Jamen sådär är jag med…funkar inte alls om jag inte får frukost..
  När vi var i NY åt vi inte frukost på hotellet utan gick till lite olika ställen..
  Jag tror jag gillade mest ett litet litet hak där man fick typ varma fyllda baguetter eller nåt i den stilen…men fick liksom peka och välja vad man skulle ha i…hmmm…panini kanske det mer var än baguette…haha gott som tusan var det i alla fall…
  Å jag är så så avis på att du har varit där med sönerna…så himla mysigt ju!

  Kram fina du!
  Katarina

 • Reply
  pilla
  8 november, 2017 at 07:09

  Jag älskar Le Pain Quotidien som frukostställe i USA. Plus Mc Donalds faktiskt. Äter även ibland på Panera, Starbucks eller Pret.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.