hälsa & friluftsliv resor - långa & korta

ROSLAGEN CHARMADE MIG SOM ALLTID

Roslagen charmade mig som alltid, konstaterade jag då vi var där för en dryg vecka sedan. Vi hälsade på en barndomsvän till mig och hennes sambo. Vi började med en lunch i Norrtälje och sedan hade vi en jättetrevlig kväll hos dem i Båtsviken på Rådmansö utanför Norrtälje. Här följer en bildbomb från promenaden vid havet.

När vi kom upp på morgonen regnade det. Men himlen sprack snabbt upp. Efter frukost tog vi en långpromenad genom bostadsområdet i skogen mot havet.

Efter några hundra meter når man ett fint iordninggjort område. På den stora gräsmattan brukar man ha midsommarfirande med ett par hundra besökare.

Här är en annan gång då jag hälsade på hos dem. En härlig sommardag. Här är ytterligare en annan gång då jag var i Roslagen. Då hos andra vänner samma sommar.

Roslagen charmar mig fullständigt
Roslagen charmar mig fullständigt

Vi strosade runt där bland bryggor och uppdragna båtar. Ni hör fågelkvittret och känner solen på kinden va?! Det gjorde definitivt jag i alla fall. Jag njöt för fullt.

Vidare genom skogen igen.

Mot vattnet på ett annat ställe.

Där fanns en liten mysig rastplats. Charmigt med det ihopsnickrade bordet fäst i trädstammen.

Som sagt, Roslagen charmade mig fullständigt, som varje gång jag är där. Å andra sidan är det inte så svårt att charma mig då jag får sol, promenad i skogen, häng vid vattnet och ett trevligt umgänge. Det är sånt som får mig på fall direkt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  9 mars, 2020 at 06:32

  Ser ut som en riktigt härlig dag, med natur, vatten och sol! 🙂

  • Reply
   Lena
   12 mars, 2020 at 05:41

   Jaa, älskade den dagen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.