bygga nytt inredning trädgård

TRÄLÅDOR HAR FÅTT KOMMA UT

Trälådor är något jag har tyckt om i många många år. Tillsammans med stora gröna växter tillför lådorna så mycket värme och ombonad känsla, tycker jag.

Jag har haft de här länge. Jag har haft de både i inredningen och ”utredningen” (som Katarina brukar säga).

Jag har gillat trälådor i många år
Jag har gillat trälådor i många år

De övre äppellådorna har jag haft utomhus sommartid de senaste åren. De har blivit lite medtagna och slitna. Men den stora fläcken ska jag nog kunna dölja lite. Den stora lådan, som ligger upp-och-ner, har jag bara haft inne. Den får nog fortsätta att vara inne, tror jag. Jag tycker att det blir en cool kontrast med ett nybyggt hus med delvis gamla slitna saker.

Äppellådor och andra trälådor är så vackert!
Äppellådor och andra trälådor är så vackert!

Helgen har till stora delar tillbringats vid husbygget, trots att det varit riktigt ruggigt väder. Vi har bra kläder på oss och jobbar med kroppen så det har funkat bra.

Nu är det dags att kicka igång en ny vecka. Det blir en kortvecka för vår del. Planen är att vara lediga torsdag-fredag. Tanken är att vi ska få ett gäng thuijaplantor levererade i början på veckan. Sen är det bara att sätta igång att plantera. Det kommer att bli ett stort lyft.

Men först tre vanliga arbetsdagar. Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  26 april, 2021 at 03:13

  Jättefina! Min mamma var så förvånad när hon sålde/gav bort möbler till begagnade möbler-butik när hon flyttade. Vissa fina möbler fick hon inget alls för, men sen hade hon några gamla trälådor och där fick hon 100 kr per låda. Hon var sååå förvånad 😉

  • Reply
   Lena
   26 april, 2021 at 06:48

   Haha, ja ibland sitter man på en ”guldgruva” utan att veta om det 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.